Благодійний Фонд «Україно! Я за тебе!» спільно з Ротарі Клубом «КИЇВ-ЦЕНТР» та Громадською організацією «Клуб успішних людей» організовує проект у підтримку професійного навчання для дітей в школах-інтернатах.

Благодійна акція „Ми не байдужі!”

Кожного року невтішна статистика засвідчує збільшення хворих на туберкульоз дітей. Якщо раніше до груп ризику відносили соціально незахищені верстви населення, то сьогодні ця хвороба прогресує і серед дітей з заможних родин. Ситуація досить загрозлива. В столиці існує досить потужний Київська міська дитяча туберкульозна лікарня.
В четвер, 04.09.2008 року о 15.00, у міській дитячій туберкульозній лікарні за адресою: смт. Пуща-Водиця, вул. Гамарника 10, відбудеться благодійний захід – вручення сучасного медичного обладнання (гематологічного аналізатора) з метою покращення лікувального процесу хворих на туберкульоз дітей.
Захід проводиться міжнародною благодійною організацією – клубом „Ротарі Інтернешнл – Київ Центр” та є продовженням попередніх благодійних акцій по закупці обладнаня для цього закладу, які проводились клубом протягом останніх 5 років. Благодійний проект відбувається за підтримки англійського Ротарі-клубу „Клісорпс”.
На заході будуть присутні:
- Голова національного комітету по протидії туберкульозу та СНІД – професор Петренко В.І.;
- Заступник начальника головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення м. Київ – Бичков В.В.;
- Головний дитячій фізіатр м. Київ – Петровська Г.В.;
- професор інституту фізіатрії – Костроміна В.П.;
- Головний лікар дитячої лікарні № 3 – Сафонова А.І.
Ротарі клуб Київ Центр являється міжнародною благодійною організацією.
Головними проектами клубу є опіка дитячих будинків-інтернатів( для дітей з вадами зору та для розумово відсталих дітей), шефство над спілкою сліпих Подільського р-ну(УТОС), за кошти клубу цього року прооперовано Олександра Довідного з Вінниці(діагноз вроджений клапанний аортальний стеноз 3-го ступіню).

Захід відкритий, вхід вільний, без акредитації для ЗМІ
Контактний телефон: +380503578251; Тамара Недобор

Організаційний комітет РК „Київ Центр”

Скачати у .doc форматі